Monday, August 10, 2015

3/815 - La traca final. El millor sabor de boca a... ARCH VALLEY

Avui la Georgina ha passat la nit del lloro. Després del cafè d'ahir va costar dormir... Tants dies sense cafè es noten!

Rentem roba i baixem a Traveller's Rest a veure si veiem la Vane que va arribar ahir amb una colla de Terrassa. No fem sort...

Avui decidim tornar a escalar a Arch Valley, un sector que ens va agradar moltíssim i on vam deixar alguns blocs pendents de cata.

Cruel World 6A+



Arribem i estem sols! Tot i que toca el sol a alguns blocs, s'hi està molt bé. Comencem escalfant amb uns cinquens. Després l'Aleix fa "Cruel world" 6A+, un bloc dur de moviments dinàmics i regleta. La Georgina també el prova però li queda un pèl llarg el pas.


A continuació ens posem amb un bloc molt maco de 6B+ "Under control", que l'Aleix fa al segon intent. La Georgina li fa un bon grapat d'intents, caient cada vegada més amunt... fins que finalment l'encadena. Enhorabona Georgina! No era gens fàcil aquest.

Under control 6B+




Gran encadenament d'un bloc dur


L'Aleix tenia entre cella i cella la "Arch Babysitter" 7B que l'altre dia va quedar a prop. També hi volia provar un parell de blocs d'onada i pas dinàmic. Així es fa amb pocs intents amb "Esoterrorist" 7A, blocàs!

Arch Babysitter


Després prova "One with the freaks" 7A que encadena al segon intent després de provar al pas en aïllat.


Ara toca provar el projecte... que després d'uns intents també cau, sumant així el seu segon 7B amb "Arch Babysitter". Enhorabona!!

Arch Babysitter 7B





Sortida a canto pla




Gran bloc en un entorn incomparable!


Per acabar el gran dia fa amb alguns intents el bloc dinàmic "Director's cunt" 7A+.

Director's cunt


Gran dia d'escalada en bloc per els dos, però especialment per l'Aleix que suma 4 setens en només un dia. La Georgina no es queda curta fent el seu segon 6B+ i un 6A+ a vista, "Home wreaking wore"!

Home wreaking wore 6A+





...avui ens quedem amb el millor sabor de boca de Rocklands. Demà, darrer dia per aquestes terres de blocs genials, descansarem, doncs ja no tenim ni pells ni músculs, però sí l'alegria d'haver passat uns dies genials a la meca de l'escalada en bloc del continent africà.





No comments: